FINNERO Brava narttujen juoksupöksyt

Osta tämä
  • alkaen 16,90 €
100% SSL Secure

BRAVA-narttusuojat ovat narttukoiran juoksuajan "pikkuhousut", johon laitetaan kertakäyttöinen side sisäpuolelle. Nartulla housut suojaavat kodin pintoja ja sisustustekstiileitä juoksuajan tahroilta niin kotona kuin kyläillessäkin. Suojat sopivat myös virtsankarkailun avuksi esim. leikatuilla tai vanhemmilla nartuilla.

BRAVA-narttusuojat on valmistettu softsell-materiaalista, joka pitää kosteutta, hengittää ja joustaa koiran liikkeistä. Kuminauhat housun sivuissa voidaan säätää koiralle napakaksi ja samalla se antaa liikkumavapautta kuitenkin pitäen housut paikoillaan. Kokonaan aukeavana housut on helppo pukea koiralle ja häntää ei tarvitse pujoitella eikä taittaa, koska vyötärökaitaleessa on tarrakiinnitys. Näissä housuissa eritoten on huomioitu pitkät ja/tai pitkäkarvaiset hännät.

BRAVA-narttusuojissa suositellaan käytettäväksi kertakäyttöistä sidettä tai voidaan myös laittaa esim. talouspaperia housun sisäpuolella olevaan verkkokankaiseen taskuun. Muistathan vaihtaa siteen riittävän usein?

Pesu: saa ja pitääkin pestä käytön jälkeen!
Pesu 30 asteisessa vedessä. Narttusuojien softsell-materiaali kuivuu erittäin nopeasti. Kiinnitä tarrat kiinni toisiinsa pesun ajaksi, etteivät tartu muihin pestäviin kiinni.

Miten BRAVA-narttusuojat puetaan koiralle?
- Totuta narttu juoksuajan housujen käyttöön jo ennen ensimmäisiä juoksuja
- Avaa narttusuojat tarroista kokonaan auki
- Pujota ensimmäiseksi koiran takajalat aukoista sisään
- Kiinnitä sivupalat sivujen kautta selän päälle hännän jäädessä keskelle
- Säädä kuminauha ja tarrat sopivalle kireydelle vyötäisillä
- Voit käyttää kertakäyttöistä pikkuhoususuojaa tai pujottaa esim. talouspaperia housuissa olevaan taskuun

Koko/Vyötärömitta(minimi)/Haaramitta/Rotusuositus(viitteellinen)

XXS (1)27 cm =>27 cmChihuahua, Yorkshirenterrieri
XS (2)34 cm =>38 cmKääpiövillakoira, Ranskanbulldoggi
S (3)40 cm =>46 cmBeagle, Mopsi, Cainterrieri
M (4)46 cm =>53 cmDalmatiankoira, VehnäterrieriL (5)51 cm =>62 cmSamojendi, Kultainen noutajaXL (6)62 cm =>79 cmAmstaffy, Rottweiler